QUI SOM?

Qui somEls Picarols és una escola bressol municipal gestionada de forma compartida per l’Ajuntament de Manlleu i Suara Cooperativa. Definim l’escola con un centre innovador, obert, plural i acollidor.
L’equip educatiu de l’escola segueix uns criteris pedagògics basats en la intencionalitat educativa i l’atenció individualitzada en tots els moments i situacions que l’infant viu en el dia a dia a l’escola. Utilitzem una metodologia de treball orientada al respecte dels diferents ritmes de cada infant, les seves individualitats i necessitats.

 

L’equip educatiu

Som un equip innovador, implicat i amb ganes de compartir amb les famílies l’estimulant aventura d’acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge, tot sentint que creixem tots junts.

Tots els infants tenen una educadora i aula de referència, encara que, poden ser atesos per qualsevol membre de l’equip educatiu, per estudiants amb pràctiques i/o per altres professionals que participin d’alguna activitat escolar.

Horari escolar

L’escola roman oberta des de les 7.45 hores del matí fins les 18.00 hores de la tarda. Dins d’aquest horari oferim els serveis complementaris de:

  • Acollida matí: de 7:45 a 8:45
  • Acollida migdia: de 12:00 a 13:00
  • Menjador: de 12:00 a 15:00
  • Acollida tarda: de 17:15 a 18:00

Oferim flexibilitat horària per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar.

Amb l’acord de la direcció del centre es poden estudiar altres paquets de 5 hores que facilitin la conciliació laboral i familiar.